Sunday, January 30, 2011

evolusi encik moo moo pulak..

slm 1 msia!
kali ni trgerak hati nk buat 1 lg evolusi.. evolusi encik moo moo!! huhhu, dulu prnh pkai template utk buat souvenier nk bg kat dr. azlina sbb dy sudi berbuke puase dgn ktorg.. sat naa, tgk ckit produk asal dy:

asal ny dy keychain yg leper je, alas gune kadbod..
selepas itu dpt idea utk kembung kan dy, mcm comey la kot.. tp agak comey la!! huhhu, jom tengok! rase ny mcm nk offer dgn kwn2x klas.. sgt significant dgn ktorg.. ktorg hny budak animal science yg serabut.. so, boleh la nk knl ktorg kat dlm kampus klau ktorg pkai keychain ni gantung kat beg.. klau dyorg nk sy on je.. sambil2x cari side income.. >_< ape lg, jom usha keychain nih.. tp yg sy personalized utk diri sendri punyer...

ni dr depan, sat g kite tgk blakang dy...

ni blakang dy, for sure la ade name sy...
k, sehingge berjumpe lg d lain n3.. kpd geng animal planet, sape trbace n3 ni n berminat boleh halo2x sy yek! c u soon n slamat bercuti sempena CNY and cuti midsem korang...

4 comments:

  1. saya nak satu!!
    nama belakang tulis MR K.
    bape rm ni?

    ReplyDelete
  2. haa..cantek! sy nak satu gak ah!haha

    ReplyDelete
  3. nak?! bungkus la sy pny biznes, hahaha....

    ReplyDelete